loading

15. FESTIVAL BICIKLISTIČKE REKREACIJE


  1. Festival biciklističke rekreacije je održan 13. lipnja 2021. godine

Manifestacija „15. Festival biciklističke rekreacije Hrvatske – Biciklom po Podravini” organiziran je u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom. Ujedno su organizirani dani otvorenih vrata biciklističke staze “europske Amazone” u Koprivničko-križevačkoj županiji kojom je promovirana nova biciklistička ruta na području Podravine, koja inače prolazi sjevernom i južnom rutom kroz pet zemalja (Austrija, Slovenija, Mađarska, Srbija i Hrvatska) uz rijeke Muru, Dravu i Dunav. Postavljena je biciklistička signalizacija s prepoznatljivim obilježjima “Amazon of Europe” te posebno dizajnirane informacijske table i odmorišta.

Sudionici manifestacije okupili su se na koprivničkom Zrinskom trgu, odakle je krenula biciklijada dijelom etape S8 AoE biciklističke staze od Koprivnice do Šoderice.

Nakon ugodne vožnje i kratkog zaustavljanja u Drnju, sudionici su oko podneva stigli na odredište, ispred odmorišta AoE Bike Trail na Šoderici, gdje se i formalno održalo otvorenje biciklističke staze za Koprivničko-križevačku županiju.

NovostiUncategorized

Komentari su onemogučeni