loading

Izborna Skupština Oldtimer kluba BICIKLIN


Oldtimer kluba Biciklin Koprivnica 2. ožujka 2024. godine održao je redovnu godišnju i izbornu sjednicu Skupštine.

Na sjednici Skupštine su sudjelovali i gosti iz Slovenije iz društva Dimek Beltinci te se prisutnima obratio predsjednik društva Slavko Horvat. Gradonačelnik Mišel Jakšić pozdravio je prisutne, a podršku i zahvalu na dosadašnjim aktivnostima koje provode nazočnima su uputili zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić i zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Ksenija Ostriž.

Na izbornoj sjednici Skupštine donesene su odluke o izboru svih tijela kluba kojima prestaje mandat te je u novom mandatu za predsjednika kluba izabran Željko Šestak.

Dosadašnja predsjednica Maja Ištvan Krapinec zahvalila je na suradnji svim članovima kluba na podršci u dva mandata, podsjetila da je klub osnovan 2004. godine, da je u dvadeset godina djelovanja kluba bilo mnogo aktivnosti koje su provodili, kroz klub je prošlo više od 280 članova, a registrirano više od 300 starih bicikala i najponosniji su na postavu Spomenika biciklu kojim se doprinijelo u promociji biciklizma, zdravog i aktivnog života i Koprivnice kao najbiciklističkijeg grada.

Novi predsjednik kluba Željko Šestak obratio se prisutnima, zahvalio na povjerenju i naglasio kako će se i dalje nastaviti aktivnosti koje klub provodi, a vezane su uz biciklističu rekreaciju, nastavit će se i dalje suradnja i razmjena programa sa rekreativnim old timer klubovima, a cilj je privlačenje novih članova u Oldtimer klub Biciklin.

Na kraju je zaključeno da će se prigodno bilježiti dvadeset godina kluba sa izložbom bicikala na Zrinskom trgu i pozivom građanima da se učlane u klub.

NovostiUncategorized

Komentari su onemogučeni